Notariskantoor Timmers ᐅ 13 ONVOORSTELBARE TRUCS – Goedkope Notaris 2023

Zoek uit de notarisbureaus voor het gunstigste tarief bij u in de buurt.

Notariskantoor Timmers

 

De Notaris Kan U Helpen Met:

 • Ondersteuning en advies over Notariskantoor Timmers
 • Advies en begeleiding bij wettelijke documenten
 • Opstellen en controleren van hypotheekaktes
 • Formuleren en valideren van nalatenschapsovereenkomsten
 • Formuleren en valideren van huwelijkscontracten
 • Realiseren en afronden van nalatenschappen
 • Ondersteunen bij belastinggerelateerde zaken.

Betaal niet ongewenst teveel en zoek de goedkopere notaris bij u in de buurt.

Notariskantoor Timmers – Direct Advies

Klik hieronder en vind meteen de voordeligste notaris bij u in de buurt:
Zoek Goedkoopste Notaris ➡️


Waarmee kan de notaris u helpen?

Klik op een van de de onderwerpen hieronder waarvoor u een notaris nodig heeft.

In een oogopslag bekijkt u notarissen bij u in de buurt én met het meest betaalbare tarief

Huis en Hypotheek

Hypotheek en Woning: Meer Uitleg en Notaris Kosten

Wat kost nu een notaris?

Klik op de link van het onderwerp van uw keuze voor uitgebreide uitleg over dit onderwerp.

U krijgt dan ook de kans om vrijblijvend uw postcode in te vullen.

Na het invoeren van uw postcode ziet u meteen een overzicht van notarissen bij u in de buurt voor de betreffende dienst met het meest betaalbare tarief.

Persoon & Familiezaken: Meer Uitleg en Notaris Tarieven

Notariskantoor Timmers

Hoeveel kost een notaris?

Klik op de link van het onderwerp van uw keuze voor gedetailleerde uitleg over dit onderwerp.

U krijgt dan ook de kans om vrijblijvend uw postcode in te vullen.

Na het invoeren van uw postcode ziet u onmiddellijk een overzicht van notarissen bij u in de buurt voor de betreffende dienst met het meest betaalbare tarief.

Stichting & Bedrijf Akten: Meer Uitleg en Notaris Tarieven

notariskosten besparen

Wat zijn de tarieven van een Notaris?

Klik op de link van het onderwerp van uw keuze voor gedetailleerde uitleg over dit onderwerp.

U krijgt dan ook de mogelijkheid om zonder verplichtingen uw postcode in te vullen.

Na het opgeven van uw postcode ziet u direct een overzicht van notarissen bij u in de buurt voor de betreffende dienst met het laagste tarief.

Wat is een wetsexpert in verband met Notariskantoor Timmers?

Een notaris is ’n rechtsgeleerde en ambtenaar, aangewezen via de overheid, die gekwalificeerd is eigenlijk om wettige documenten op te stellen binnen de gevallen waarin de regelgeving aan hem of haar deze bevoegdheid verleent en ’n partij dat uit hem wenst.

Notarissen zijn eigenlijk genoodzaakt deel uit de Notariële Beroepsorganisatie. Zij staan onder tuchtrechtelijk toezicht uit de Kamers van controle notariaat, beroep bij het Gerechtshof Amsterdam, en binnen geldelijk controle van het Bureau Financieel Toezicht.

Ook diverse werkzaamheden dan dat zoals juridisch specialist zouden kunnen binnen de regels van gedrag tellen.

Wanneer u eens verwikkeld bent geweest {geweest} in het aanschaffen uit een woning, de beginnen {van|uiteen onderneming of misschien het organiseren uit ’n erfenis, heeft u waarschijnlijk al te maken gehad samen met een notaris. Juridisch specialisten zijn eigenlijk essentieel in het Nederlandse rechtssysteem en spelen een cruciale rol in de waarborgen uit deze rechtsgeldigheid van belangrijke juridische stukken.

Wat eigenlijk verricht een juridisch specialist?

De regelgeving biedt deze notaris deze autoriteit gegeven authentieke akten op te maken, in het bijzonder op het gebied van:

Familierecht

Het opmaken van voorwaarden voor het huwelijk, scheidingsdocumenten en meer.

Nalatenschapsrecht

Het opmaken van wilsbeschikkingen, verklaringen uit erfrecht, nalatenschapsovereenkomsten en meer). de vastgoedrecht (de samenstellen uit akten uit overdracht, hypotheekdocumenten, akten in de kader van ’n openbare veiling en meer).

Ondernemingsrecht

Het samenstellen uit oprichtingsakten, statutenwijzigingen, akten van overdracht en emissie (uitgifte) uit aandeelhouderschap, documenten uit juridische fusie en ook -splitsing en ook soortgelijke.

Bovendien zouden partijen deze notaris ook verzoeken om diverse documenten ten behoeve van hun binnen notariële vorm te creëren. De betreft daarbij over documenten die groepen anders als onderhandse documenten zouden samenstellen (vaak diverse typen contracten).

Onderzoek momenteel aanbiedingen van notarissen bij u binnen jouw omgeving.

Testament creëren – een model

Jij wilt één testament opzetten om jouw verdeling binnen je nalatenschap, bijvoorbeeld indien jij bepaalde bezittingen wilt nalaten aan een individu.

Met die wijze, mag daar geen conflict ontstaan bij de opsplitsen binnen je bezittingen nadat jouw dood.

Een aktevervaardiger wordt vereist indien je één erfstuk wil laten creëren. De procedure begint meestal door het speuren voor één geschikte notaris via het web.

Op die manier, mag je heel gemakkelijk het kosten binnen aktevervaardigers beoordelen, maar tevens welke notarissen allemaal binnen je buurt staan.

Vervolgens maak jij een enkele ontmoeting met een notaris uit jouw keuze voor een afspraak. Tijdens dit afspraak overlegt een notaris je wensen en eisen voor je wilsbeschikking, bijvoorbeeld het verdeling van de nalatenschap.

De jurist gaat vervolgens je testament opstellen, waarbij rekening worden gehouden in de juridische vereiste en jouw verlangens.

Nadat je wilsbeschikking is uitgewerkt, zal een notaris je testament aan jou voorleggen voor te ondertekenen. Eenmaal ondertekend, is het wilsbeschikking bewaard bij een notaris.

Het proces is nu voltooid, je wilsbeschikking wordt dan rechtsgeldig & mag zijn uitgevoerd bij je overlijden.

Vergelijk nu aanbiedingen van juristen bij je in de buurt

Een bedrijf oprichten – een exemplaar

Een enkele jurist is nodig als jij een onderneming wilt oprichten bijvoorbeeld een BV.

Als je een zelfstandige onderneming wilt oprichten heeft je niet notaris vereist, behalve als jij bepaalde zaken wil regelen, waaronder huwelijkse voorwaarden indien jij getrouwd zijt. Bij voorwaarden bij huwelijk kan jij bijvoorbeeld bepaalde zaken uitsluiting zodat indien het bedrijf mislukt mocht worden, je echtgenoot geen (geldelijk) verantwoordelijk gesteld kan worden & in schulden blijven zitten.

Dit proces begint meestal bij het speuren voor een gepaste notaris via het web.

Je kan daarna heel eenvoudig prijzen vergelijken, doch ook bekijken indien de jurist in jouw bij het buurt zit.

Hierna maak jij een ontmoeting bij het notaris van je keuze voor intake intakegesprek. Tijdens dit onderhoud bespreekt de jurist de verlangens en eisen ten aanzien van de start van het onderneming, zoals het vorm van het rechtspersoon & de verdeling van aandelen.

De notaris gaat vervolgens de reglementen van de nieuwe onderneming opstellen, waarbij rekening houdend wordt rekening gehouden overeenkomstig het legale voorschriften & de wensen voor de grondleggers. Nadat het reglementen zijn opgesteld, zullen het oprichters deze statuten ondertekenen met de jurist. De jurist gaat vervolgens het akte van oprichting, het reglementen en mogelijke andere benodigde documenten indienen bij de Kamer van Koophandel ter inschrijving.

Zodra ingeschreven in het KvK, wordt het onderneming formeel opgericht en bestaat het rechtspersoonlijkheid en mag het aan de wettelijke plichten voldoen & zaken doen.

 

Hulp Nodig Met Notariskantoor Timmers?

Bekijk nu offertes vanuit juristen bij u in het buurt.

Indicatie van Notariskosten

Juristen leveren een breed aanbod aan diensten op verschillende rechtsgebieden.

Hieronder vind je ’n opsomming van sommige van het meest voorkomende services en een schatting voor de gerelateerde kosten.

Services voor vastgoed

Leveringsakte: €500 – €1.500
Akte van hypotheek: €400 – €1.200
Akte van splitsing: €1.000 – €2.500

Services voor gezinszaken

Erfstuk: €200 – €600

Contract van samenleving: €300 – €700

Voorwaarden voor huwelijk: €400 – €1.000

Partnerschapsvoorwaarden: €400 – €1.000

Echtscheidingsconvenant: €400 – €1.200

Services op het gebied van ondernemers

Oprichten van een BV: €400 – €1.200

Statutenwijziging: €300 – €800

Overdracht van aandelen: €400 – €1.000

Hou daar mee rekening houdend dat het bovengenoemde tarieven enkel inschattingen zijn & kunnen veranderen naargelang het complexiteit voor het zaak & de jurist dat jij kiest.

Notariskantoor Timmers

Hoogste tien Populairste & Gevraagde Services Bij De Notaris

Overdrachtsakte

Voorbeeld: Jan en Marieke kopen een nieuw woning en schakelen een notaris in om een overdrachtsakte op te stellen, zodat de overdracht van eigendom juist wordt vastgelegd.

Hypotheekakte

Illustratie: Peter en Els sluiten een hypotheek af voor hun droomhuis. De bank vereist dat een notaris de hypotheekakte maakt & tekent.

Testament

Illustratie: Simon wil ervoor zorgen dat zijn eigendommen na zijn dood volgens zijn wensen worden opgedeeld. Hij gaat naar een notaris om een testament te maken.

Samenlevingscontract

Illustratie: Lara & Tom besluiten om samen te gaan wonen & willen willen financiële regelingen vastleggen. Ze laten een samenlevingscontract opstellen door een notaris.

Echtelijke voorwaarden
Illustratie: Kim & Daan trouwen & willen hun geldzaken gescheiden houden. Ze vragen een notaris om echtelijke voorwaarden op te stellen.

Partnerschapsvoorwaarden

Illustratie: Lisa en Mark kiezen voor een geregistreerd partnerschap & willen hun financiële situatie regelen. Ze schakelen een notaris in voor het opstellen van partnerschapsvoorwaarden.

Scheidingsconvenant

Illustratie: Na een huwelijk van 10 jaar besluiten Sandra en Paul om te scheiden. Ze gaan naar een notaris om een echtscheidingsconvenant op te stellen, waarin de verdeling van hun bezittingen wordt vastgelegd.

Oprichten van een BV

Voorbeeld: Pieter wil een bedrijf starten & kiest voor een BV (BV) als rechtsvorm. Hij schakelt een notaris in om de oprichtingsakte & statuten op te stellen.

Wijziging van statuten

Voorbeeld: Het bestuur van een stichting wil de statuten wijzigen. Ze vragen een notaris om de wijzigingen door te voeren & de nieuwe statuten vast te leggen.

Overdracht van aandelen

Illustratie: Jeroen verkoopt hun aandelen in een bedrijf aan zijn zakenpartner.
Een notaris zorgt voor de juiste overdracht van de aandelen en stelt de akte van overdracht van aandelen op.
Hulp Nodig Met Notariskantoor Timmers?

Tips voor het Kiezen van een Notaris

 • Informeer bij familie om suggesties
 • Bekijk tarieven en aanpak van verschillende notarissen
 • Verifieer online testimonials en recensies
 • Beslis een notaris met jarenlange ervaring in het gewenste rechtsgebied
 • Maak een afspraak bij meerdere notarissen om een gevoel te krijgen voor hun werkwijze

De 10 Veelgestelde Vragen bij de Notaris (FAQ)

Zijn notaristarieven wettelijk vastgesteld?
Absoluut, de tarieven van een notariskantoor worden wettelijk vastgesteld.

Wat is het verschil tussen een notaris en een advocaat?
Een notaris is een openbaar ambtenaar die bevoegd is om samenlevingscontracten op te maken en heeft een bredere juridische kennis. Een advocaat vertegenwoordigt partijen in processen en heeft een gerichte kennis van het recht.

Kan ik zonder notaris een testament opstellen?
Negatief, een testament moet altijd worden opgesteld met behulp van een notaris.

Wat gebeurt er als ik geen testament heb?
Als je geen testament hebt, wordt je nalatenschap volgens de erfrechtelijke bepalingen verdeeld. Dit kan betekenen dat je bezittingen niet terechtkomen bij de personen die jij zou willen.

Hoe lang duurt het om een BV op te richten bij een notaris?
Het oprichten van een BV bij een notaris kan meestal binnen 5 werkdagen worden afgerond.

Is een samenlevingscontract verplicht?
Nee, een samenlevingscontract is niet verplicht, maar kan wel handig zijn om zaken vast te leggen.

Wat is het verschil tussen een geregistreerd partnerschap en een huwelijk?
Een geregistreerd partnerschap en een huwelijk zijn beide wettelijke samenlevingsvormen, maar het geregistreerd partnerschap is ontstaan als alternatief voor het huwelijk voor partners van hetzelfde geslacht en heeft een wat eigentijdse uitstraling.

Kan ik een notariële akte in een andere taal laten opstellen?
Ja, het is mogelijk om een notariële akte in een andere taal te laten opstellen, maar er moet wel een vertaling worden toegevoegd.

Hoe kan ik mijn notaris wijzigen als ik niet tevreden ben met de dienstverlening?
Je kunt een klacht indienen bij de notaris zelf of bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Als je ontevreden blijft, kun je overstappen naar een andere notaris of gaan voor notarisdienstverlener.

Hoe lang bewaart een notaris mijn documenten?
Een notaris is verplicht om akten en documenten minimaal een flinke periode te bewaren.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over Notariskantoor Timmers?

Raadpleeg nu  een notaris en vergelijk nú aanbiedingen van juristen bij u in de omgeving.

 

Conclusie over Notariskantoor Timmers

Notarissen zijn cruciale spelers in het Nederlandse rechtssysteem en bieden een diversiteit aan diensten op het gebied van woningmarkt, erfrecht en bedrijfsvoering. Ze zorgen ervoor dat officiële papieren geldig en geoorloofd zijn.

Door de tien meest populaire en meest gebruikte diensten te kennen, kun je goed snappen welke diensten je eventueel nodig zult hebben en hoe je het beste een notaris kunt kiezen.

Vergeet niet om prijzen en service te vergelijken, online evaluaties te bekijken en advies van vertrouwde bronnen te verkrijgen. Ten slotte zijn de FAQ’s een goede hulp om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het doorlopen door het notariële landschap.