Over Ons

Wij assisteren u bij het vinden van de meest voordelige notaris tarieven.

De website DeVoordeligeNotaris.nl is al actief sinds 2011 en trekt maandelijks meer dan 70.000 bezoekers die op zoek zijn naar een betaalbare notaris in de buurt. Voordat notaristarieven openbaar werden in 1999 waren er grote prijsverschillen, maar de consument was hiervan niet op de hoogte. Door deze tarieven online te publiceren heeft DeVoordeligeNotaris.nl een einde gemaakt aan de ondoorzichtige markt.

In 2010 is de website uitgebreid met beoordelingen van notarissen in heel Nederland om consumenten en professionals te helpen bij het kiezen van een notaris door transparantie in kwaliteit en tarieven te creëren via internet.

Het doel van de website is om de kwaliteit van notariële diensten te verbeteren. Sinds de lancering heeft de website zich ontwikkeld van een tarievenoverzicht naar een informatieportaal voor consumenten en notariaat. Met meer dan 70.000 unieke bezoekers per maand is DeVoordeligeNotaris.nl de grootste notarisvergelijker van Nederland. Bezoekers van de website krijgen actuele tarieven en worden ondersteund bij hun keuze voor een notaris.

Het publiceren van gegevens op onze website is kosteloos voor notariskantoren. Onze inkomsten komen van het abonnementsgeld voor Notarisforum.nl, de online kantoorapplicatie speciaal ontworpen voor het notariaat.